Een esthetische, duurzame gevel reinigen en onderhouden

14 februari 2023

De buitenkant van een pand bepaalt de uitstraling van jouw bedrijf. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom is één van de dingen die wij doen het realiseren van esthetische, duurzame gevels. Maar hoe duurzaam een gevel ook is, op den duur is er onderhoud nodig. Ook dat regelen we graag voor je.

Hoe we een gevel reinigen

De ene gevel is de andere niet. Per gevel verschilt het wanneer onderhoud nodig is. Het hangt voornamelijk af van het materiaal waarvan het is gemaakt. Wij adviseren je graag over het aantal onderhoudsbeurten dat nodig is en plannen ze vervolgens samen met jou in.

Op de afgesproken dag staan we klaar om de gevel grondig schoon te maken. Dat doen we met osmosewater: water in zijn puurste vorm. Dit gefilterde water is vrij van kalk, zout en andere onzuiverheden. Daardoor zorgt het voor een vlekvrij en streeploos resultaat. En komen we beschadigingen tegen? Dan worden die natuurlijk netjes hersteld en gerepareerd.

De voordelen van regelmatig gevelonderhoud

Vuil en beschadigingen komen – helaas – voor op een gevel. Dat is niet de indruk die je wilt maken! Met regelmatig gevelonderhoud voorkom je dit. Zo maak je van jouw gevel weer het visitekaartje van je bedrijf. Een enorm voordeel dus. En ook niet het enige. Periodiek onderhoud:

  • Verlengt de levensduur van de gevel
  • Houdt de gevel in topconditie
  • Beschermt het pand tegen kou, regen en andere weersomstandigheden
  • Verhoogt de waarde van het pand

Specialist in gevels en gevelrenovatie

Twijfel je of gevelonderhoud de beste optie is voor jouw pand? Of dat de gevel eerder toe is aan renovatie? Ook dan denken we met je mee. Of het nu gaat om het vernieuwen van de gevel, het verbeteren van de isolatie of de materiaalkeuze. Wij helpen jou. De materialen waarin wij gespecialiseerd zijn: staal, aluminium, aluminium composiet, hout, vecelcement, lichtbeton en keramische gevelbekleding. Wij zorgen ervoor dat de kleur mooi blijft en de technische eigenschappen in tact blijven.

Laat de gevel van jouw pand professioneel reinigen en onderhouden

Aan de slag met onderhoud of renovatie van je gevel? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak.

Contact