Specialist in
dak- en geveloplossingen

Focus op de buitenschil

Als buitenschilspecialist zijn wij toonaangevend in de branche. We hebben een unieke kijk op het gebied van ontwerp, realisatie en beheer van daken en gevels. We zijn niet voor niets gewaardeerd partner van verschillende gebouweigenaren, architecten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en adviesbureaus.

Waar je ons vindt? We hebben drie vestigingen: Eindhoven (dak), Nieuwegein (dak) en Asten (gevel).

Wie we zijn

Wij zijn een familiebedrijf gericht op lange termijn relaties. Zowel met onze klanten als met ons personeel. Onze lijnen zijn kort en de communicatie helder. Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en plezier.

Opgericht in 1953 zijn we als ZND al ruim 70 jaar actief. Met de toevoeging van Nedicom in 2000 kreeg onze filosofie echt vorm; het worden van de buitenschilspecialist.

Dankzij onze financieel sterke positie is het mogelijk om aan grote, complexe projecten te werken. En daar zijn we trots op. Daarnaast dragen we met onze duurzame oplossingen een steentje bij aan het tegengaan van onze klimaatproblemen.

Pand | ZND Nedicom

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

ZND NEDICOM is in het bezit van het NEN-EN-ISO 14001 certificaat. Nedicom Dak- en Geveltechniek BV is in het bezit van een FSC® licentie C130024. Voor ons is duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend. De certificeringen bewijzen dat.

Ook hebben wij onszelf een aantal doelen gesteld. Zo willen wij de milieubelasting die ons wagenpark en kantoor opleveren sterk verminderen. Recent hebben we dan ook ons kantoor voorzien van een gloednieuwe gevel met extra isolatie en ligt het dak vol met zonnepanelen.

Daarnaast werken we hard aan het beperken van de afvalstromen, meer recyclen en meer duurzame producten toepassen. Wist je dat wij de eerste waren met een circulaire bitmineuze dakbaan genaamd Citumen?

Ook in de stad Eindhoven pakken we de rol die hoort bij een betrokken onderneming. We sponsoren diverse sportclubs en het Ronald Mcdonald huis. Daarnaast vinden mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt bij ons een weg naar een vaste baan. We werken namelijk samen met de Gemeente Eindhoven én bekleden een rol als officieel leerbedrijf.

Kwaliteit

Ook het VCA** certificaat is in ons bezit. We zetten enorme stappen op het gebied van veiligheid. Want als het niet veilig kan, doen we het niet.

Dakbedekkingconstructies brengen we aan in kunststof en bitumen volgens het KOMO-procescertificaat (BRL 4702). Gevels worden aangebracht conform de kwaliteitsrichtlijn metalen gevels en daken. Daarnaast werken we volgens de ISO 9001 normen.

Ben je benieuwd naar onze beleidsverklaring? Stuur een mailtje naar kam@znd.nl.

Lees meer over valbeveiliging >
Kwaliteit | ZND Nedicom

Ons gedachtegoed

Duurzaam innoveren

Bekijk de video znd-playbutton

ZND Nedicom in vogelvlucht