ZND Nedicom, de buitenschilspecialist

Als buitenschilspecialist is ZND NEDICOM toonaangevend in de branche. Op het gebied van dak en gevel heeft het bedrijf een vernieuwende visie op ontwerp, realisatie en beheer. Daarmee is ZND NEDICOM een gewaardeerd partner voor gebouweigenaren, architecten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en adviesbureaus.

Vanuit een tweetal vestigingen in Eindhoven (dak) en Asten (gevel) wordt u met betrekking tot uw complete dak- en gevelproject geheel ontzorgd.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

ZND NEDICOM is in het bezit van het NEN-EN-ISO 14001 certificaat. Nedicom Dak- en Geveltechniek BV is in het bezit van een FSC® licentie (FSC-C130024).

Middels deze certificaten neemt ZND NEDICOM haar verantwoordelijkheid binnen de maatschappelijke discussie over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

ZND NEDICOM heeft zich tot doel gesteld om de milieubelasting die haar wagenpark en kantoor opleveren sterk te verminderen. Daarnaast zijn onder andere de doelen om de afvalstromen te beperken, meer te recyclen en meer duurzame producten toe te passen.

Kwaliteit

ZND NEDICOM is in het bezit van het VCA** certificaat. ZND brengt als dakdekker de  dakbedekkingconstructies in kunststof en bitumen aan volgens het KOMO-procescertificaat (BRL 4702). Gevels worden door Nedicom aangebracht conform de kwaliteitsrichtlijn metalen gevels en daken. Daarnaast werkt ZND NEDICOM volgens de ISO 9001 normen.