Service en onderhoud

Professioneel dak- en gevelbeheer

Wij realiseren dak- en gevelprojecten van A tot Z. Dat begint bij een goede opname van jouw dak of gevel. We inventariseren de opbouw, isolatiewaarde en de huidige kwaliteit van de buitenschil. In combinatie met jouw eisen en wensen komen we met een totaalplan. En jazeker, ook jouw duurzaamheidsambities nemen we mee. Daarnaast nemen we – indien gewenst – de volledige verantwoordelijkheid voor het project in de vorm van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS).

Dakonderhoud

Een dak doorstaat het hele jaar door allerlei weersomstandigheden. Van regen en wind, tot storm en hagel. Jaarlijks onderhoud is – voor zowel nieuwe als bestaande daken – van essentieel belang om de levensduur te garanderen.

Daken die jaarlijks onderhouden worden, gaan veel langer mee. Een kostbare renovatie is pas veel later nodig. Daarnaast signaleer je op tijd mogelijke problemen. Hierdoor voorkom je calamiteiten met gevolgschade. Oh en het mooiste is: de jaarlijkse investering voor dakonderhoud verdient zichzelf ruimschoots terug.

Dakonderhoud | ZND Nedicom

Dak lekkage

Daklekkages zijn vervelend en kunnen leiden tot grote, kostbare schades. Logisch dat je direct actie wilt ondernemen zodra je een lekkage ontdekt. Wij zijn altijd bereikbaar. En nee, je hoeft geen 0800 nummer te bellen waar een callcenter medewerker je telefoontje beantwoordt.

Tijdens kantooruren neemt een service coördinator de telefoon op. Buiten kantooruren staat een dienstdoende servicemonteur je te woord. Kortom: je krijgt altijd een professional aan de lijn die je vooruithelpt.

Dak lekkage | ZND Nedicom

Gevelreiniging

Ook je gevel heeft onderhoud nodig. Het esthetische aspect speelt een belangrijke rol. Een vervuilde gevel of eentje met veel schade is geen mooi visitekaartje. Daarom helpen wij je.

We reinigen gevels met osmosewater. Vuil wordt opgelost en het water laat een stralend oppervlak achter. Osmosewater is water in zijn zuiverste vorm. Het beweegt vloeiender dan ‘normaal’ water. Alle onzuiverheden zoals kalk, zink en zouten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Wat betreft gevelonderhoud zorgen we ervoor dat wanneer een gevel beschadigd is, deze netjes wordt hersteld en gerepareerd.

Gevelreiniging | ZND Nedicom

Resultaatgericht Samenwerken (RGS)

De afgelopen jaren heeft Resultaatgericht Samenwerken (RGS) bij het onderhoud van en investeren in bestaand vastgoed een behoorlijke vlucht genomen. Steeds meer opdrachtgevers werken intensief samen met marktpartijen, zoals dakdekkers, met een gezamenlijke focus op te behalen resultaten. Zo realiseren deze partijen samen de doelstellingen van de opdrachtgever. Zij doen dit omdat RGS aantoonbaar leidt tot een forse daling van de onderhoudskosten én lagere proceskosten vanwege de vergaande optimalisering. Bovendien levert Resultaatgericht Samenwerken een hogere klanttevredenheid en een betere kwaliteit op. Allemaal stevige voordelen.

Meer weten over resultaatgericht samenwerken >
Resultaatgericht samenwerken | ZND Nedicom