Gevelbouw

Van ontwerp en bouw tot realisatie en onderhoud

Gevelbouw is een vak apart. Een vak waarin wij ons al jaren onderscheiden van onze concurrenten. We focussen ons niet alleen op een functionele gevel, hij moet ook duurzaam zijn én voldoen aan al jouw wensen en eisen. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan materialen en een team vol specialisten is geen uitdaging ons te gek. De mogelijkheden zijn – bijna – eindeloos.

Gevelrenovatie

Een vrachtwagenchauffeur die toevallig net het randje van de gevel aantikt en dus beschadigd, een oude gevel die aan vernieuwing toe is of een gevel die je om wilt laten bouwen om de thermische waarde omhoog te krikken. Kortom: gevelrenovatie. Wij bieden een oplossing voor al jouw vraagstukken.

Al diverse klanten gingen je voor. Zo realiseerden we een nieuw, modern uiterlijk voor het pand van Isero. We hebben het kantoor voorzien van een keramische tegel op een aluminium achterconstructie. De winkel werd bekleed met een horizontaal golfprofiel en verticale accentlijnen tussen de platen. Een knap staaltje vakmanschap kun je wel stellen.

Gevelrenovatie | ZND Nedicom

Gevelonderhoud

Een gevel wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden zoals zon, regen en harde windstoten. Om de gevel zo lang mogelijk in topconditie te houden, is onderhoud van groot belang. Het ene materiaal heeft wat vaker aandacht nodig dan het andere. Per materiaalsoort adviseren we je over het aantal onderhoudsbeurten dat nodig is per jaar.

Gevelonderhoud inplannen >
Gevelonderhoud | ZND Nedicom

Soorten gevelbekleding

Als het om gevelbekleding gaat, vind je bij ons een ruim assortiment. We bekijken niet alleen welk materiaal sterk en duurzaam is. Ook de omgeving speelt een grote rol bij het bepalen van de juiste gevelbekleding.

Zie je door de materialen de gevel niet meer? Dan helpen wij je graag. Samen vinden we een passende geveloplossing.

Meer informatie? >
Welgelegen | ZND Nedicom