Duurzame daken

Een ecologisch dak, met passie gemaakt

Staat duurzaamheid ook op jouw prioriteitenlijst? Begin dan op het dak. Dit is bij uitstek de plek om invulling te geven aan duurzame uitdagingen. Kies voor milieuvriendelijk materiaal, pas isolatie toe, plaats zonnepanelen of ga voor een compleet groen dak. Wij helpen je. We zijn niet voor niets dé specialist op het gebied van duurzame daken.

Dakrenovatie

Loop een rondje door ons bedrijf en vraag aan verschillende mensen wat hun favoriete discipline is. Dakrenovatie ga je gegarandeerd vaak horen. Niet voor niets is het renoveren van daken het grootste onderdeel van ons bedrijf. Al jarenlang vinden diverse soorten bedrijven, woningbouwverenigingen, beleggers en gemeenten de weg naar ons.

Voordat we starten met de renovatie van een dak doen we een uitgebreide inspectie. We schrijven een advies en bespreken deze met je. Vervolgens is het tijd om aan de slag te gaan. Heb je nog meer wensen, bijvoorbeeld omtrent groene daken of zonne-energie? Laat het ons weten. We helpen je graag.

Meer over dakrenovatie >
Dakrenovatie | ZND Nedicom

Nieuwbouwprojecten

Over alles onder één dak gesproken… Ook voor nieuwbouwprojecten ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn vaste partner van diverse grote aannemers, werken graag samen met bouwteams en doen regelmatig mee aan tenders.

We zijn bedreven in het realiseren van grote utiliteits- en woningprojecten. Daarvoor hebben we voldoende uitvoeringscapaciteit. Daarnaast beschikken we over een grote afdeling werkvoorbereiding. Vanuit daar worden alle projecten uitgewerkt. Wil je bijvoorbeeld een plan in BIM zien? Regelen we.

Nieuwbouw | ZND Nedicom

Valbeveiliging

Daken worden steeds vaker multifunctioneel ingezet. Wat dacht je van een daktuin of -terras? Valbeveiliging is hierbij essentieel. Je wilt niet dat iemand van grote hoogte naar beneden valt. Neem de juiste voorzorgsmaatregelen.

Wij houden ons bezig met het complete plaatje: ontwerp, uitvoering en onderhoud. Of je voorkeur nu uitgaat naar een hekwerk of kabelsysteem. Wij realiseren optimale valbeveiliging voor jouw dak.

Meer over valbeveiliging >
Valbeveiliging | ZND Nedicom

Industriebouw

Gebouwen met enorme dakoppervlaktes zijn een specifieke discipline die niet elke dakdekker in de vingers heeft. Laat dat nou net zijn waar ons bedrijf ZND Folietechniek zich in heeft gespecialiseerd.

Planning en prijs zijn de twee bepalende factoren. Dankzij onze grote productiecapaciteit en het flinke inkoopvolume zijn we in staat opdrachten met succes te realiseren.

Service en onderhoud

Een dak krijg te maken met fikse weersomstandigheden. Windstoten, hoosbuien, hagel en hoge temperaturen. Jaarlijks onderhoud is van belang om de levensduur te garanderen. Daarvoor kun je bij ons terecht.

Ook bij noodgevallen wil je snel geholpen worden. Snappen we. Bij ons hoef je geen 0800 nummer te bellen en wordt je telefoontje ook niet beantwoordt door een callcenter. Nee, tijdens kantooruren krijg je de service coördinator aan de lijn. Bel je buiten kantooruren? Dan neemt een dienstdoende servicemonteur de telefoon op. Kortom: een professional staat je te woord en je wordt direct geholpen.

Meer over dakonderhoud >
Duurzame daken | ZND Nedicom