De sfeer proeven bij ZND Nedicom

29 augustus 2023

Waar we normaliter vertellen over onze werkzaamheden doen we dat vandaag even anders. We nemen je mee achter de schermen! Wie we zijn, hoe we werken, hoe het zit met de sfeer… Dus, ben je benieuwd naar ons familiebedrijf? Scrol dan even door.

Bij ons staat betrouwbaarheid en vakmanschap voorop. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van een duurzame buitenschil van een gebouw. Dit doen we vandaag de dag met zo’n 90 medewerkers. Vraag je aan hen hoe het is om bij ons te werken. Dan hoor je:

  • Er wordt veel gedaan met talentontwikkeling
  • De sfeer is informeel en collegiaal
  • Mensen gaan met plezier naar het werk

ZND Nedicom is innovatief en vooruitstrevend. En dat resulteert in vernieuwing en diepgang in functies.

Talentontwikkeling

ZND Nedicom is veel meer dan een gewoon bedrijf. We zijn een broedplaats voor groei, een platform voor ontwikkeling en een thuis voor ambitie. Onze inzet voor talentontwikkeling vormt het kloppende hart van onze organisatie. We begrijpen dat ieder individu unieke aspiraties en capaciteiten heeft. Daarom bieden we een omgeving waarin professionele dromen werkelijkheid worden.

We moedigen mensen aan om niet alleen te dromen over wat je kunt bereiken, maar om daadwerkelijk stappen te zetten om die dromen te verwezenlijken. Ambitie is onze drijfveer en we bieden de ruimte, middelen en begeleiding om iedereen te helpen slagen. Samen creëren we een dynamische werkomgeving.

Quote

Binnen ZND Nedicom heb ik door kunnen groeien tot Bedrijfsleider Service en Onderhoud. Een kans die ik met beide handen heb aangepakt.

Emrah Kurtoglu

Bedrijfsleider Service

Informele sfeer

Wij geloven we dat een positieve en ontspannen werksfeer de basis legt voor goede prestaties. Daarom is onze werkomgeving informeel en vriendelijk. Het voelt niet alsof je in een streng regime zit, maar werkt met vrienden. De kracht van de connectie staat centraal.

Het gaat niet om formele titels. De mensen en hun ideeën, die vinden wij interessant! Of je nu een junior medewerker of een leidinggevende bent, we omarmen een gelijkwaardige sfeer waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn stem te laten horen. Onze deuren staan altijd open voor discussies, feedback en het delen van nieuwe perspectieven.

Daarnaast vieren we niet alleen individuele successen, maar ook collectieve mijlpalen. Of het nu gaat om het afsluiten van een groot project, het vieren van verjaardagen of gewoon het delen van een lach tijdens de lunchpauze – we erkennen en vieren de kleine en grote momenten die ons als team verbinden.

Quote

Wat ons werk zo mooi maakt is de vrijheid die je hebt op het dak. Op dat moment is het jouw werkplaats en ben je zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Ad en Robin Endevoets

Dakdekkers

Plezier in het werk

Werken is ook een manier om te groeien, leren en jawel… plezier te hebben! Want plezier in het werk leidt niet alleen tot meer enthousiasme, ook tot betere prestaties en een positieve werkomgeving. Daarom vinden we het fijn als onze mensen elke dag met een glimlach aan de slag kunnen.

We vinden dat creativiteit niet gebonden is aan rigide regels. Dus stimuleren we creativiteit door brainstormsessies met een twist, out-of-the-box denken en door interessante elementen aan onze projecten toe te voegen. Soms is de een grappig idee dé manier om de weg vrij te maken voor een baanbrekende oplossing.

Kom werken bij ons familiebedrijf!

Ben je benieuwd of wij een mooie stap te bieden hebben voor jou? Bekijk dan eens de openstaande vacatures en de projecten die we hebben voltooid.

Ik wil meer informatie