24-uurs service

Lekkages zijn altijd vervelend en kunnen, bij niet snel en adequaat handelen, leiden tot grote schades. Derhalve bij ons geen 0800 nummer waar een callcenter uw oproep beantwoordt. Tijdens kantooruren krijgt u gewoon de service-coördinator aan de lijn en buiten kantooruren de dienstdoende servicemonteur in uw gebied. Professionals die door hun deskundigheid u meteen kunnen helpen.

Inspectie & onderhoud

Uw daken staan het hele jaar bloot aan wind en weer. Logisch dat goed jaarlijks onderhoud voor zowel nieuwe als bestaande daken van essentieel belang is om de levensduur te garanderen. Uit onderzoek blijkt dat daken die jaarlijks worden onderhouden langer meegaan, waardoor een kostbare renovatie kan worden uitgesteld. Bovendien worden mogelijke problemen tijdig gesignaleerd waardoor calamiteiten met grote gevolgschades worden voorkomen. De jaarlijkse investering wordt daarmee ruimschoots terugverdiend!

Ook uw gevel heeft onderhoud nodig, waarbij het esthetische aspect een belangrijke rol speelt. Een vervuilde gevel of een gevel met veel aanrijdschades is niet echt een visitekaartje.

Mijn Dakbeheer

Mijn Dakbeheer is een online database die overal en altijd tot uw beschikking staat met alle actuele informatie over uw daken. Alle gegevens van uw complexen en uw daken staan digitaal op één plaats overzichtelijk gerangschikt. Zo kunt u via uw PC, laptop, tablet of smartphone de meest actuele conditiemeting van uw daken raadplegen. Of bijvoorbeeld de laatste stand van zaken omtrent de keuring van de permanente veiligheidsvoorzieningen op uw daken. Maar ook het melden van een storing wordt nu heel eenvoudig. Via GPS kan ter plaatse uw locatie worden bepaald en worden uw complex- en dakgegevens er automatisch bij gezocht. Met een druk op de knop meldt u vervolgens bijvoorbeeld uw daklekkage, al dan niet voorzien van de foto die u zojuist heeft gemaakt. Zo kan Mijn Dakbeheer ook u een zorg uit handen nemen.

Dak

Ook voor de renovatie van uw dak of het aanbrengen van permanente valbeveiliging kunt u bij ons terecht

Lees meer

Contact

Voor servicemeldingen dak: 040-3045459
Voor servicemeldingen gevel: 0493-671008

Lees meer