Park Fort Krayenhoff

Nijmegen

In het kort...

Locatie

Nijmegen

Branche

Appartementen Complex

Diensten

Glasvezelversterkte betonpanelen in combinatie met aluminium gepoedercoate kokerprofielen

Opdrachtgever

Trebbe te Zwolle

Architect

Jeroen Schipper architecten

Oppervlakte

1.800m²

Over het project

Project Prak Fort Krayenhoff is eigenlijk per toeval bij ons terechtgekomen. Tijdens een bespreking over een ander project, kwam het benodigde materiaal voor dit appartementencomplex ter sprake. Wij merkten direct op dat wij een alternatief konden bieden. Het gewicht van de dunne betonpanelen en de vaste steiger rondom het gebouw veroorzaakte uitdagingen voor de monteurs. Ze moesten soms zwarte elementen tillen om ze op hun plek te krijgen. Wij werkten een actieplan uit en mochten uiteindelijk aan de slag.

Ons werk bewonderen

Park Fort Krayenhof bestaat uit een aantal appartementen prachtig gelegen aan de rivier De Waal. Toen het project startte stond het complex volledig in de steigers. Dat maakte het zo nu en dan best lastig om alle materialen te transporteren en plaatsen. Om het tempo hoog te houden en de werkzaamheden vlot te laten verlopen, schaalden we het aantal monteurs direct op. We gingen aan de slag met HBS-wanden van derden. Daarop monteerden we glasvezelversterkte betonpanelen in een mooie, lichtgroene kleur in combinatie met aluminium, gepoedercoate kokerprofielen.

De klant koos voor ons omdat we kennis van zaken hebben, het totaalconcept boden én meedachten in de offertefase.

Regelmatig bezoeken we projecten waaraan wij een bijdrage hebben geleverd. Zo ook Park Fort Krayenhoff. We zagen hoe de prachtige gevels tot hun recht kwamen en namen een kijkje in een appartement van één van de bewoners. Na dit bezoek wisten we het zeker: we hebben een prachtig resultaat neergezet. En daar zijn we trots op.

  • Toonaangevend sinds 1953
  • Ontwerp, realisatie en beheer
  • 3 vestigingen in Nederland

Samen succesvol

Neem contact met ons op

    Bel mijMail mij