Danone Nutricia

± 49.0000 m² aan stalen dakplaten, gevelbekleding en dakbedekking

In het kort...

Locatie

Cuijk

Branche

Utiliteitsbouw

Diensten

Stalen dakplaten
Gevelbekledingen
Dakbedekking

Opdrachtgever

Danone Nutricia

Architect

Klamer Architecten

Oppervlakte

50.000 m2

Over het project

Bij het enorme project voor Danone Nutricia waren twee opdrachtgevers betrokken: Friso (Sneek) en Hurks (Eindhoven). Met beide aannemers hebben wij al verschillende keren succesvol samengewerkt. Toen zij ons verzochten een prijsaanbieding te maken, grepen wij die kans met beiden handen aan. De grootste uitdaging? Die zat hem in de zeer krappe planning in combinatie met strenge veiligheidseisen. Gelukkig is voor ons geen uitdaging te groot. Dus gingen we aan de slag.

Van dakbedekking en stalen dakplaten tot gevelbekleding

Vóór de start van het project kozen we ervoor om direct een vaste sitemanager aan te stellen. Dit om de communicatie tussen de hoofdaannemer en de opdrachtgevers – tijdens het complete bouwproces – op rolletjes te laten verlopen. Bij een project van deze omvang is het van het grootste belang altijd scherp te blijven. Een kleine vergissing kan grote gevolgen hebben. Gelukkig hebben we geen vervelende situaties meegemaakt en hielden behielden we continu het overzicht over het montageproces.

Onze werkzaamheden omvatten de complete buitenschil voor de panden van Danone Nutricia. Stalen dakplaten, geïsoleerde binnendozen, isolatie, profielplaten, Rockpanel accentstroken én dakbedekking. In de nieuwe fabriek werden hoge hygiëne-eisen gesteld waaraan wij uiteraard hebben voldaan.

“De complete buitenschil is voorzien van een warm jasje. Een flinke klus! Voor sommige gebouwen werkten we op zeer grote hoogtes.”

...en door Nedicom van een prachtige gevel.

“Het aanbrengen van de complete buitenschil en één aanspreekpunt waren de twee grootste pluspunten voor deze klant. “

Dit wil ik ook >
  • Toonaangevend sinds 1953
  • Ontwerp, realisatie en beheer
  • 3 vestigingen in Nederland

Samen succesvol

Neem contact met ons op

    Bel mijMail mij