Het dak en de gevel vervullen niet alleen meer de waterkerende functie, maar kunnen ons helpen de klimaatgerelateerde problemen op te lossen. Hierbij dient verantwoordelijk omgegaan te worden met de beschikbare middelen met het oog op de toekomst van ons nageslacht. Future[p]roof staat dan ook voor People, Planet en Profit.

En natuurlijk moet daar ook [p]roof van zijn. Te vaak worden er zaken geroepen die niet onderbouwd zijn. Wij zorgen voor aantoonbaar bewijs, of het nu rapporten zijn van onafhankelijke instanties of het milieucertificaat ISO14001 van ons eigen bedrijf.

Future[p]roof is tevens een kennisplatform, waar naast de bedrijven van Synthion, leveranciers en andere deskundigen alle actuele kennis uitwisselen om uw dak binnen de kaders die u ons aangeeft duurzaam te ontwikkelen.

Future(p)roof oplossingen

Hieronder treft u een selectie van een aantal van de vele oplossingen die Future(p)roof u kan bieden. Komt u gerust langs in ons Dak en Gevel infocentrum zodat wij alles werkend op en aan ons pand kunnen laten zien.

ecowalldaktuinzonnepanelentermogevelstadsbosrecycling

Dak

Referentieprojecten futureproof vindt u op onze dakpagina

Lees meer

Service & Onderhoud

Ook voor duurzaam onderhoud kunt u bij ons terecht

Lees meer